Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M55i96l32a24n 20R18a57d20e93k

29. 8. 2013 17:19

a Merkel s nemeckou duslednosti bude Recko zachranovat potreti, a mozna i 20x, dokud se nemecky danovy poplatnik paradne nena ""ere.

0 0
možnosti

Řecko jenom zfalšovalo ekonomické ukazatele, aby mohlo vstoupit do eurozony. Kdyby věděli, jak na tom doopravdy jsou, tak mají dodneška drachmy. Němcům se v tomto vůbec nedivím a souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Ano, jenomže Řecko vstoupilo do Eurozóny jasným podvodem.

1 0
možnosti
Foto

EU a eurozóna není to samé, to zn. že Řecko se mohlo stát členským státem EU, ale nemuselo přijmout euro. Co se týče svobody, milý pane, většina členských států EU vědělo, co je svoboda ještě v době, kdy u nás vládla komunistická ideologie. A náš podíl na fungování EU je daný především schopnostmi české politické reprezentace, takže pakliže jste nespokojen (a leckdy i oprávněně) se způsobem začlenění ČR do EU, stěžujte si na někoho jiného. Ono je dost naivní si myslet, že celá EU nemá nic jiného na práci než čekat, až my si zde vyřešíme své malé české problémky, až dáme dohromady nějaký parlament, až se vůbec rozhodneme, jestli se nám v EU líbí nebo ne atd. A kam byste tedy chtěl ČR přestěhovat, když se vám EU nelíbí? Do Brazílie? Nejen, že to nejde, což je vám doufám jasné, ale i tam mají své problémy. Problémy jsou všude, ráj na zemi nikde není, takže buďme rádi za to, že ČR je součástí eurozóny a ne třeba Ligy arabských států.

1 0
možnosti
Foto

Buďme rádi za to, že ČR NENÍ součástí eurozóny.

2 0
možnosti
Foto

Řecko se do eurozóny (chraň nás před ní příroda) dostalo podvodem. Někdo v bruseli tehdy musel mít pevně zavřené obě oči. Myslím, že paní Merkel chtěla říci právě tohle.

3 0
možnosti

V EU maji zavrene oci vsichni a stale.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Kdo mě zná, ví. Kdo mě nezná, možná nepochopí. Internet mnohé vzal, ale i mnohé dal. A tak i já se pokusím v tomto prostředí vystavit své názory, postřehy i svoji fantasii. Ledacos si pamatuji a dosavadní život prožívám za plného vědomí . . .

Seznam rubrik